Een neppaparazzi, veel films, grappige verhalen en ik loop over de rode loper

Het dagelijkse totaal aantal keren dat ik door iemand ben aangereden of bijna door een auto ben overreden, neemt langzaam af naarmate mijn dagen in Cannes toenemen. In Cannes zijn vergt wat aanpassing, maar ik heb nu het gevoel dat ik kan pronken met mijn kennis van alles wat met Cannes te maken heeft. Ik heb veel geleerd over dit festival sinds ik hier ben. Ik heb eindelijk het ingewikkelde klassensysteem in Cannes geleerd dat wordt tentoongesteld door middel van badges. Het begint met een Cinephile-pas, dan Festival, dan Marché en verder naar de felbegeerde Press-badges. De beste daarvan is de witte persbadge die toegang geeft tot privévertoningen en tickets voor elke première. Ik zou mijn stelling dat het in Cannes om plezier draait, willen intrekken. De zaken die op dit festival gebeuren, houden het in stand. De markt in het lagere gedeelte van het Palais, waar bedrijven films kopen en verkopen, is altijd druk, en in de loop der jaren zijn er verschillende films beroemd verkocht tijdens het diner of de lunch in een van de fantastische restaurants van het hotel.